OneStat

Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Geen eigen server vereist - Real-time - Onafhankelijke derde partij.

Over ons

Vraag nu een gratis 4 weken proefversie aan!

Ik begrijp eindelijk wat mijn website bezoekers willen en naar welke informatie zij op zoek zijn!

Over Ons


OneStat is een Nederlands bedrijf en een toonaangevende provider van real-time web analytics diensten. Onze web analytics diensten helpen om het bezoekgedrag, online verkopen en de ROI van online marketing campagnes aanzienlijk te verhogen van kleinere websites tot de grootste online bedrijven en drukste websites op dit moment. Wij zijn een standaard geworden op het gebied van web analytics sinds wij OneStat hebben opgericht in 2002.

OneStat is gevestigd in Alphen aan den Rijn en meer dan 75.000 gebruikers wereldwijd maken gebruik van onze web analytics diensten om het bezoekgedrag, online verkopen en ROI van marketing campagnes te verbeteren. OneStat is sinds de oprichting een winstgevend en snelgroeiend bedrijf.

De voordelen van OneStat.com:

  •   Real-time
  •   Gratis customer support inbegrepen
  •   Concurrerend geprijsd
  •   Wij hosten de software dus u hoeft niets te installeren op eigen servers
  •   Schaalbaar, betrouwbaar, accuraat en veilig
  •   Geen log files te verwerken
  •   Onafhankelijke derde partij
  •   Meer dan 75.000 tevreden gebruikers in meer dan 100 landen

Lid van de Web Analytics Association

OneStat.com is een actief lid van de Web Analytics Association in de USA. De Web Analytics Association is een non-profit branchevereniging die zich ten doel heeft gesteld, inzicht in web analytics te bevorderen door middel van onderwijs, promotie, normen, onderzoek en technologie.

Management Team

Niels Brinkman MBA is mede-oprichter van OneStat en verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing en sales. Hij heeft gestudeerd aan de Haarlem Business School, Northern Arizona University en hij heeft een MBA diploma van de European University, een Zwitserse particuliere business school. Hij heeft gewerkt voor diverse Internet bedrijven zoals Nedstat, Tiscali en business modellen ontwikkeld voor artiesten zoals U2.com.

Ir. Coen H. Backer is mede-oprichter van OneStat en verantwoordelijk als CTO voor de software ontwikkeling en operations. Hij heeft gestudeerd aan de TU Delft met als specialisatie Computer Science. Coen Backer heeft meer dan 21 jaar ervaring in de software branche en is een serial entrepreneur. Hij heeft diverse succesvolle bedrijven opgericht zoals Vision Software en Services, VelvetTree.com, Uptrends.com en OneStat.com

Ir. Jean-Pascal van der Endt is verantwoordelijk voor de technische product ontwikkeling en innovaties. Zijn energie en visie heeft OneStat geholpen om de positie van toonaangevend en innovatief te bereiken. Hij heeft gestudeerd aan de TU Delft met als specialisatie Computer Science. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als chief software engineer bij Centric.