OneStat

De beste gratis teller beschikbaar.

OneStat Basic is diverse keren getest als de beste gratis teller op het internet.

OneStat Basic

Ik begrijp eindelijk wat mijn website bezoekers willen en naar welke informatie zij op zoek zijn!

Gratis teller en website statistieken


Welkom bij OneStat Basic, de beste gratis teller en website statistieken voor je website om meerdere pagina's te meten. OneStat Basic biedt meer rapportages over uw website dan welke gratis statistieken teller dan ook.

OneStat Basic website statistieken voorziet u van de volgende informatie:

  •  Wie en hoeveel mensen bezoeken uw website?
  •  Waar komen mijn bezoekers vandaan?
  •  Welke pagina's worden het meest bezocht?
  •  Welke informatie van uw website is men geinteresseerd in?
  •  Welke uren, dagen, weken, maanden en jaren zijn uw bezoekers voornamelijk actief?
  •  Welke technologie gebruikt men om uw website te bekijken?
  •  En nog veel meer functionaliteiten.


Vraag nu een gratis website teller aan en meet uw website binnen 5 minuten! Klik hier.


Wij voegen uw website ook toe aan de Charts. Dit is een lijst gebaseerd op de populariteit van websites onderverdeeld in 25 categoriŽen. Met de Charts kunt u uw website vergelijken met andere websites en meer bezoekers ontvangen.

OneStat Basic is gratis en vereist een klein icoon op uw website. Als u hierop klikt kunt u de statistieken van uw eigen website bekijken. OneStat Basic is niet beschikbaar voor adult websites.

OneStat is een Nederlands bedrijf en voorziet duizenden bedrijven wereldwijd van web analytics. In Nederland gebruiken o.a. Startpagina, Hyves, TUI, De Jong Intra Vakanties, Triodos Bank, TU Delft onze professionele web analytics diensten.

Als u onzichtbare en wachtwoordbeschermde statistieken wilt dan raden wij u onze betaalde diensten aan.

Gratis Uptrends.com Uptime button

U kunt ook een gratis Uptrends uptime button plaatsen op uw website. Met een gratis uptime button kunt u laten zien hoe bereikbaar uw website is en of uw hosting provider veel problemen heeft. Als uw website niet bereikbaar is krijgt u ook geen bezoekers. Vraag nu een gratis uptime button aan en meet binnen 5 minuten de uptime van uw website.

Uptrends.com is een aanbieder van website monitoring en server monitoring diensten. Via wereldwijde controlestations controleert Uptrends of websites en servers bereikbaar zijn. Indien deze niet bereikbaar zijn ontvangt de gebruiker alerts via SMS, RSS, email en MSN Messenger.