Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat Basic
OneStat Lite
Welkom op de web site van OneStat Lite, de gratis dienst om een pagina van uw web site te meten. OneStat Lite biedt meer functionaliteiten dan iedere andere gratis teller.

OneStat Lite voorziet u van de volgende informatie:

  • Wie en hoeveel mensen bezoeken uw web site?
  • Waar komen mijn bezoekers vandaan?
  • Welke uren, dagen, weken, maanden en jaren zijn uw bezoekers voornamelijk aktief?
  • Via welke websites komt men op uw web site?
  • Welke technologie gebruikt men om uw web site te bekijken?
  • En nog veel meer functionaliteiten.

Vraag nu een gratis OneStat Lite account aan

Wij plaatsen uw web site ook gratis in onze Charts. Dit is een lijst met de drukst bezochte web sites met een gratis OneStat teller ingedeeld in 25 categorien. Op deze manier ontvangt u nog meer bezoekers!

OneStat Lite vereist een klein OneStat icoon op uw web site. Als u klikt op dit icoon krijgt u uw statistieken te zien. OneStat Basic mag niet geplaatst worden op XXX Adult sites.

Als u meer gedetailleerde en password beschermde statistieken wilt, ga dan naar de OneStat Pro of OneStat Premium pagina. OneStat Pro is een betrouwbare dienst voor MKB bedrijven en al verkrijgbaar voor 100 Euro per jaar. OneStat Premium is de ultieme dienst om het bezoekgedrag op uw web site te meten en biedt vele functionaliteiten, klik hier om naar de OneStat Premium web site te gaan.

OneStat.com is de nummer een provider van real-time web site analyse software in de wereld. Dit komt mede omdat wij u veel meer rapporten voor een zeer scherpe prijs aanbieden maar toch een uitstekende service en betrouwbaarheid van uw metingen kunnen bieden.

 

 

OneStat Lite

Rapporten
Demo
Aanvragen
Upgrade naar Pro
Customer Support
 
Date Read about the disclaimer