OneStat

Verschillende versies voor iedere behoefte en budget.

Gratis 4 weken proberen. Ervaar onze web analytics diensten.

OneStat Professional

Click here for a Gratis 4 weken proefversie account

Ik had geen idee via welke zoekmachines en via welke zoekzinnen bezoekers op mijn web site kwamen. OneStat helpt mij met het verbeteren van mijn zoekmachine optimalisatie!

OneStat Pro, Premium, Adworks en eBusiness

Click here for a Gratis 4 weken proefversie account

Haal meer uit uw website met OneStat.com real-time web analytics. Een marktleider met meer dan 75.000 gebruikers in 100 landen.

OneStat is een Nederlands bedrijf en een toonaangevende provider van real-time web analytics diensten. Onze web analytics diensten helpen om het bezoekgedrag, online verkopen en de ROI van online marketing campagnes aanzienlijk te verhogen van kleinere tot de grootste online bedrijven en drukste websites op dit moment.

OneStat is een standaard geworden op het gebied van web analytics sinds het bedrijf in 2002 is opgericht. Meer dan 75.000 gebruikers wereldwijd maken gebruik van onze web analytics diensten. Klanten in Nederland zijn o.a. Startpagina, TUI, De Jong Intra Vakanties, Triodos Bank, Gemeente Utrecht, TU Delft etc.

Pageviews & DashboardGedetailleerde klikpad analyseTransacties en omzet in periodeConversie per zoekmachine

Verbeter de bezoekervaring, online verkopen en ROI van online marketing campagnes

Verbeter de bezoekervaring. Met OneStat web analytics kunt u eenvoudig de online bezoekervaring verbeteren via onze unieke klikpaden technologie. Deze geeft u inzicht in hoe het bezoekgedrag is op uw website en waar deze afhaken. U kunt uiteraard ook gedetailleerde informatie krijgen over:

- Live en real-time unieke bezoekers
- Gedetailleerde pageviews, bezoeken en unieke bezoekers rapportages
- Bezoekgedrag rapportages
- Zeer gedetailleerde zoekmachine en zoekzinnen analyse
- Gedetailleerde referrer rapportages, van welke websites en pagina's komen mensen naar uw website toe
- Landen, provincies en steden
- Welke bedrijven of internetproviders bezoeken uw website

Verhoog online verkopen en leads. Onze ecommerce rapportages laten u de resultaten van uw website zien zoals online verkopen, ingevulde formulieren en registraties. Analyseer de effectiviteit en processen en verbeter deze op basis van feiten.

Improve ROI of marketing campaigns. Verhoog de ROI van uw marketing budget voor betaalde of organische zoekopdrachten, banners, betaalde links of affiliate campagnes. Klikfraude detectie is onderdeel van de marketing rapportages.

Eenvoudig te gebruiken. Deel rapportages en resultaten met collega's of management team

OneStat meet iedere website, ook als deze ontwikkeld zijn voor mobiele telefoons of PDAs. OneStat biedt u een interactief en gebruiksvriendelijke interface zodat u snel de data en rapportages kunt bekijken die uw wilt en nodig heeft. OneStat wordt continue door ontwikkelt met feedback van gebruikers zoals online marketeers, webmasters en consultants. Alle rapportages zijn gebaseerd op web 2.0 technologie zodat u snel kunt inzoomen en gedetailleerde informatie kunt opvragen of tijdsperiodes met elkaar kunt vergelijken.

U kunt ook rapportages en resultaten delen binnen uw organisatie met OneStat. Wij kunnen automatisch iedere week of maand rapportages sturen in PDF of per email. Ook kunt u alle rapportages exporteren en downloaden in Excel of PDF.

Onafhankelijke derde partij en klikfraude detectie

OneStat is een onafhankelijke derde partij en verstrekt dan ook altijd betrouwbare data over uw bezoekers, verkopen en online marketing campagnes. De resultaten zijn niet vertekend omdat wij geen onderdeel uitmaken van een advertentiebedrijf. Daarom verstrekken wij onafhankelijke rapportages over bv.uw betaalde klik campagnes en laten gedetailleerde klikfraude rapportages zien. Hiermee kunt u snel ingrijpen en het als onafhankelijk bewijs laten zien.

Gratis support inbegrepen

Bij al onze zakelijke diensten is gratis support standaard inbegrepen. Mocht u vragen hebben of iets niet duidelijk zijn dan kunt u ons altijd emailen of bellen. Wij proberen u dan uiteraard zo goed mogelijk te helpen.

Verschillende versies voor iedere behoefte en budget

OneStat biedt verschillende web analytics diensten aan voor iedere behoefte en budget:

Functionaliteit Pro Premium Adworks eBusiness
Bezoekgedrag Standaard Professioneel Professioneel Geavanceerd
Real-time laatste bezoekers bekijken
Zoekmachines  
Referrer
Techniek
Geografie
eCommerce & Leads    
Online marketing    
Klikfraude detectie    
Email rapportages
Export rapportages
Dashboards     Dashboards Dashboards
Prijzen per jaar € 100 € 220 € 375 € 450
         
  Vergelijk in detail Vergelijk in detail Vergelijk in detail Vergelijk in detail
  Demo Demo Demo Demo
  Gratis 4 weken proefversie Gratis 4 weken proefversie Gratis 4 weken proefversie Gratis 4 weken proefversie
  Direct aanvragen Direct aanvragen Direct aanvragen Direct aanvragen

Concurrerend geprijsd. Gratis 4 weken proberen. Vraag nu gratis aan.

OneStat web analytics zijn concurrerend geprijsd. Vraag nu een gratis 4 weken proefversie aan en verbeter, met onze diensten het bezoekgedrag, de online verkopen en online marketing campagnes. Om een gratis 4 weken proefversie aan te vragen klik op de gratis 4 weken proef link in bovenstaande tabel.