OneStat

Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Geen eigen server vereist - Real-time - Onafhankelijke derde partij.

OneStat Enterprise

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

Ik begrijp eindelijk wat mijn website bezoekers willen en naar welke informatie zij op zoek zijn!

OneStat Platinum en Enterprise.
Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

OneStat is een Nederlands bedrijf en een toonaangevende provider van real-time web analytics diensten. Onze web analytics diensten helpen om het bezoekgedrag, online verkopen en de ROI van online marketing campagnes aanzienlijk te verhogen van de grootste online bedrijven en drukste websites op dit moment. Met onze real-time web analytics diensten kunt u ook eenvoudig rapportages exporteren of delen met uw collega's of management team.

Verbeter de bezoekervaring, online verkopen en ROI van online marketing campagnes

Met OneStat Platinum en Enterprise kunt u eenvoudig analyses maken om het bezoekgedrag op uw website te verbeteren. Met onze unieke klikpaden technologie laat OneStat bedrijven zien en begrijpen hoe bezoekers op uw website zich gedragen.

Onze ecommerce rapportages laten u de resultaten van uw website zien zoals online verkopen, ingevulde formulieren en registraties. Analyseer de effectiviteit en processen en verbeter deze op basis van feiten.

Verhoog de ROI van uw marketing budget voor betaalde of organische zoekopdrachten, banners, betaalde links of affiliate campagnes.

Click fraud summaryTransactions in periodSummaryConversion by search engine

Eenvoudig te gebruiken. Deel rapportages en resultaten met collega's of management team

OneStat meet iedere website, ook als deze ontwikkeld zijn voor mobiele telefoons of PDAs. OneStat biedt u een interactief en gebruiksvriendelijke interface zodat u snel de data en rapportages kunt bekijken die uw wilt en nodig heeft. OneStat wordt continue ontwikkelt met feedback van gebruikers zoals online marketeers, webmasters en consultants. Alle rapportages zijn gebaseerd op web 2.0 technologie zodat u snel kunt inzoomen en gedetailleerde informatie kunt opvragen of tijdsperiodes met elkaar kunt vergelijken. Tevens beschikt OneStat over event input. U kunt in OneStat een reden invoeren mocht het bezoek plotseling stijgen zoals persbericht, advertentie of nieuwsbrief.

U kunt ook alle rapportages en resultaten delen met collega's of het management team. Wij kunnen u, collega's of management team op een vaste dag rapportages sturen over een bepaalde periode in PDF, Excel, CSV, TXT of HTML. Wij bieden u ook Access Management waarmee u kunt bepalen wie toegang heeft tot welke rapportages en een Report Builder waarmee u zelf uw eigen rapportages kunt samenstellen.

Onafhankelijke derde partij en klikfraude detectie

OneStat in een onafhankelijke derde partij en verstrekt dan ook altijd betrouwbare data over uw bezoekers, verkopen en online marketing campagnes. De resultaten zijn niet vertekend omdat wij geen onderdeel uitmaken van een advertentiebedrijf. Daarom verstrekken wij onafhankelijke rapportages over bv. uw betaalde klik campagnes en laten gedetailleerde klikfraude rapportages zien. Hiermee kunt u snel ingrijpen en het als onafhankelijk bewijs laten zien.

Gratis Training en Customer Support inbegrepen. Consultancy om de bezoekervaring, verkopen en ROI van uw campagnes te verhogen

Wij bieden u gratis een training bij u op kantoor aan zodat u het maximale uit uw website haalt. Verder bieden wij ook gratis customer support zodat uw vragen altijd snel beantwoord worden. Indien u het op prijs stelt kunnen wij u ook consultancy aanbieden zoals implementie of interpretatie van de rapportages die kunnen leiden tot verbeteringen op uw website.

Een marktleider met meer dan 75.000 gebruikers in meer dan 100 landen

OneStat is een standaard geworden op het gebied van web analytics sinds het bedrijf in 2002 is opgericht. Meer dan 75.000 gebruikers wereldwijd maken gebruik van onze web analytics diensten om het bezoekgedrag, online verkopen en ROI van marketing campagnes te verbeteren. Klanten in Nederland zijn o.a. Startpagina, TUI, De Jong Intra Vakanties, Triodos Bank, Gemeente Utrecht etc. Internationaal hebben wij klanten zoals HP, FuijFilm, Thomas Cook, Cornell University, MIT, Dunlop, TUI, CBS, Fonts.com, Trump, Pandora.com en de Emmy Awards.

Concurrerend geprijsd. Gratis 4 weken proberen. Vraag nu aan.

OneStat Platinum en Enterprise zijn concurrerend en flexibel geprijsd. Vraag nu een gratis 4 weken proefversie aan zodat u de bezoekervaring, online verkopen en marketing campagnes kunt verbeteren. Probeer nu 4 weken gratis.